صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۰۶۱۷
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۰۹ - ۲۷ آذر ۱۴۰۴
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در معابر و بزرگراه های حال حاضر شهر تهران در روز پنجشنبه خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در معابر و بزرگراه های حال حاضر شهر تهران در روز پنجشنبه خبر داد.

سرهنگ علی اصغر شریفی با اشاره به وضعیت ترافیک خیابان‌ها و بزرگراه های حال حاضر تهران، گفت: امروز (۲۷ آذر) وضعیت تردد در معابر و بزرگراه ها پایتخت عادی و روان است. پیش‌بینی می‌شود که از عصرگاه تا ساعات پایانی شب در برخی از خیابان‌ها شاهد افزایش حجم ترافیک باشیم.  

وی ادامه داد: رانندگان از عجله و شتاب در معابر خلوت همچنین معابر لغزنده شمالی پایتخت خودداری کرده و با سرعت مطمئنه و حتی کمتر از آن تردد کنند؛ در سرعت های بالا، راننده از ارائه واکنش مناسب به هنگام مواجه با خطر ناتوان خواهد بود.

 شریفی گفت: رعایت سرعت مجاز و راندن خودرو متناسب با شرایط محیطی، به جز ایمنی ترافیک؛ مزایای دیگری همچون در اختیار داشتن زمان کافی برای آگاهی از خطرات احتمالی و ارائه واکنش مناسب نسبت به آنها، کنترل مناسب وسیله نقلیه در صورت پیش بینی بروز تصادف، کمتر بودن مسافت توقف و در نتیجه جلوگیری از برخورد و کاهش شدت برخورد را نیز به همراه دارد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در پایان اظهار کرد: رانندگان در روزهای برفی و بارانی باید با سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب رانندگی کنند و موضوع مهم دیگر توصیه به موتور سواران است که تا جایی که امکان دارد از تردد در مناطق شمالی پایتخت خودداری کنند؛ زیرا احتمال تصادف، واژگونی و سر خوردن بسیار بالاست.

بارش برف پاییزی در تهران
ویدیویی از بارش برف پاییزی در تهران را مشاهده می کنید.