صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۰۶۴۴
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۱ - ۲۷ آذر ۱۴۰۴
جانشین رئیس پلیس راه فراجا گفت: از دو روز گذشته، استفاده از زنجیر چرخ الزام آور شده و همکارانم در محورهای کوهستانی، از ادامه تردد خودروهایی که زنجیر چرخ نداشته باشند، جلوگیری می‌کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: جانشین رئیس پلیس راه فراجا از ممنوعیت تردد خودروهای بدون زنجیر چرخ در جاده‌های کوهستانی خبر داد.

سرهنگ محبی با اشاره به اینکه در حال حاضر در اکثر محورهای مواصلاتی شاهد بارش برف و باران هستیم، افزود: در استان های کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان هشدار هواشناسی سطح قرمز صادر شده است.

جانشین رئیس پلیس راه فراجا ادامه داد: برخی از محورهای مواصلاتی از روز گذشته به خاطر بارش برف و ناایمن بودن، مسدود شده بودند که امروز تعدادی از آنها بازگشایی شدند.

سرهنگ محبی به هموطنان توصیه کرد که در این شرایط جوی، از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند. همچنین افرادی که مجبور به تردد هستند حتما از تجهیزات ایمنی زمستانی مثل زنجبر چرخ استفاده کنند.

وی افزود: از دو روز گذشته، استفاده از زنجیر چرخ الزام آور شده و همکارانم در محورهای کوهستانی، از ادامه تردد خودروهایی که زنجیر چرخ نداشته باشند، جلوگیری می‌کنند.