صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۹ دی ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۲۷۷۸
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۱۵ - ۰۹ دی ۱۴۰۴
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد مسکو به توسعه روایط با تهران ادامه می‌دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: سخنگوی ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد مسکو به توسعه روایط با تهران ادامه می‌دهد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز (سه‌شنبه) در پاسخ به سوالی درباره اظهارات اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران خاطر نشان کرد: «ما خودمان به توسعه روابط خوب و سازنده با تهران ادامه می‌دهیم، از جمله با کمک به کاهش تنش‌ها در این منطقه (غرب آسیا) آشفته.»

او که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد در واکنش به این اظهارات ترامپ که در آن از حملات جدید علیه ایران حمایت کرده بود، بر لزوم پرهیز از تشدید تنش‌ها در غرب آسیا تاکید کرد.

پسکوف اظهار داشت: «مسکو معتقد است که باید از هرگونه اقدامی که می‌تواند تنش‌ها را در منطقه افزایش دهد، اجتناب شود. ما معتقدیم که اول و مهم‌تر از همه، گفت‌وگو با ایران باید برقرار شود و اولویت اول ما باشد.»

سخنگوی کرملین همچنین گفت که «روسیه به تماس‌های خود با همه طرف‌ها در خاورمیانه ادامه خواهد داد. ما بر این باوریم که باید از هرگونه اقدامی که تنش‌ها را در منطقه تشدید می‌کند، خودداری شود.»