پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : میزان: دیدار معوقه هفته هفتم لیگ برتر فوتبال ایران میان استقلال و سپاهان در نهایت با پیروزی استقلال به پایان رسید.
در چارچوب رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران، امروز (پنجشنبه) در آخرین بازی نیمفصل نخست با دیدار معوقه هفته هفتم همراه بود که تیم فوتبال استقلال از ساعت ۱۷ در ورزشگاه نقش جهان اصفهان میهمان تیم فوتبال سپاهان بود که این بازی در پایان ۹۰ دقیقه با نتیجه ۲ بر یک به سود استقلال به اتمام رسید. قضاوت این دیدار را سید وحید کاظمی بر عهده داشت.
این دیدار در نیمه نخست ابتدا پرفراز و نشیب دنبال شد و استقلال ابتدا از روی نقطه پنالتی به گل رسید و سپس سپاهان خیلی زود توسط اشتباه مدافع استقلال به گل تساوی رسید. استقلال و سپاهان در نیمه دوم حملات خود را ادامه دادند که در نهایت استقلال در واپسین دقایق مسابقه موفق شد توسط قلیزاده به گل برتری برسد.