صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۱۴ دی ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۳۵۱۲
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۷ - ۱۴ دی ۱۴۰۴
نیویورک تایمز:
دولت ترامپ اعلام کرد که آماده است دلسی رودریگز، معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا، را به‌عنوان رهبر موقت این کشور بپذیرد و او را گزینه‌ای عملی‌تر از چهرهٔ مخالف، ماریا کورینا ماچادو، می‌داند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نیویورک تایمز نوشت: دولت ترامپ اعلام کرد که آماده است دلسی رودریگز، معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا، را به‌عنوان رهبر موقت این کشور بپذیرد و او را گزینه‌ای عملی‌تر از چهرهٔ مخالف، ماریا کورینا ماچادو، می‌داند.
 
به گزارش سرویس بین‌الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: رودریگز به‌عنوان مدیری عمل‌گرا در حوزهٔ اقتصاد شناخته می‌شد که تجربهٔ تثبیت اوضاع کشور و نظارت بر تولید نفت را داشت؛ در حالی که ماچادو، با وجود پیروزی در انتخابات ۲۰۲۴ و دریافت بعدی جایزهٔ صلح نوبل، از سوی رئیس‌جمهور ترامپ فردی توصیف شد که فاقد اختیار و حمایت لازم برای ادارهٔ کشور است.
 
هفته‌ها قبل از اینکه مادورو دستگیر شود، مقامات آمریکایی قبلاً دلسی رودریگز، معاون رئیس‌جمهور، را به عنوان جایگزین موقت قابل قبول شناسایی کرده بودند. 
 
دونالد ترامپ هرگز به رهبر مخالفان، ماریا کورینا ماچادو، روی خوش نشان نداد؛ با وجود تلاش‌های او برای جلب حمایت ترامپ از طریق تکرار ادبیات او و تقدیم جایزهٔ صلح نوبل خود به وی.