صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۷ بهمن ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۵۲۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۰۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۴
رئیس‌جمهور اوکراین با اعلام اینکه روسیه در حال برنامه‌ریزی برای حملات جدید به این کشور است، از کشورهای غربی خواسته تا حمایت‌های نظامی را افزایش دهند تا اوکراین بتواند با تهدیدات نظامی جدید مقابله کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایلنا: رئیس‌جمهور اوکراین با اعلام اینکه روسیه در حال برنامه‌ریزی برای حملات جدید به این کشور است، از کشورهای غربی خواسته تا حمایت‌های نظامی را افزایش دهند تا اوکراین بتواند با تهدیدات نظامی جدید مقابله کند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، روز جمعه اظهار داشت که اطلاعات امنیتی اوکراین نشان می‌دهد روسیه در حال برنامه‌ریزی برای موج جدیدی از «حملات بزرگ» به کشور است. این در حالی است که اوکراین به طور فزاینده‌ای در تلاش است تا شبکه انرژی خود را در میانه سرمای سخت زمستانی به‌کار بیندازد.

زلنسکی در سخنرانی شبانه خود تأکید کرد: «ما به‌طور صریح با شرکای خود در مورد نیازهای فوری‌مان، از جمله موشک‌های پدافند هوایی و سامانه‌هایی که به شدت به آنها نیاز داریم، گفتگو می‌کنیم. اما کمک‌های فعلی کافی نیست.»

وی از کشورهای متحد خواست تا ارسال سلاح‌ها و تجهیزات نظامی را تسریع کنند، چرا که زیرساخت‌های انرژی اوکراین به‌طور مداوم هدف حملات هوایی روسیه قرار گرفته است.