صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۷ بهمن ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۵۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۴ - ۲۹ دی ۱۴۰۴
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: براساس آمار هواشناسی در ساعت ۱۰ صبح بیشترین بارش برف در ۲۴ ساعت گذشته مربوط به کوهرنگ با ۲۰ سانتی‌متر بوده است که با احتساب برف‌های قبلی هم اکنون ۸۵ سانتی‌متر برف در این شهرستان را شاهد هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: براساس آمار هواشناسی در ساعت ۱۰ صبح بیشترین بارش برف در ۲۴ ساعت گذشته مربوط به کوهرنگ با ۲۰ سانتی‌متر بوده است که با احتساب برف‌های قبلی هم اکنون ۸۵ سانتی‌متر برف در این شهرستان را شاهد هستیم.

معصومه نوروزی، گفت: براساس آمار هواشناسی در ساعت ۱۰ صبح بیشترین بارش برف در ۲۴ ساعت گذشته مربوط به کوهرنگ با ۲۰ سانتی‌متر بوده است که با احتساب برف‌های قبلی هم اکنون ۸۵ سانتی‌متر برف در این شهرستان را شاهد هستیم.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در ایستگاه‌های شهرستان اردل ۴.۲ سانتی‌متر، بروجن ۱.۳، بازفت ۱۴.۲، سامان ۷ سانتی‌متر، شهرکرد ۱۱ سانتی‌متر، فارسان ۱۴ سانتی‌متر، فرخ‌شهر ۴.۴ سانتی‌متر و لردگان ۵.۷ سامنتی متر برف ثبت شده است.

وی افزود: دمای شهرکرد در ۲۴ ساعت گذشته منفی ۴ درجه سانتی‌گراد و بن با منفی ۱۰ درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه استان ثبت شده است.