پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا: سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان درباره بازی فردای تیمش مقابل پرسپولیس توضیحاتی ارائه داد.
حمید مطهری سهشنبه هفتم بهمن در نشست خبری پیش از بازی با پرسپولیس، اظهارکرد: قبل از این هم نشان داده بودیم که تیم خوبی هستیم. بازیکنان جدید و خوبی به تیم ما اضافه شدند و از هفته قبل از زاویه مثبتی به لیگ بر نیم فصل دوم نگاه کردیم.
او بیان کرد: دوست دارم همه درباره فولاد مثبت فکر کنند چرا که این گونه اتفاقات خوبی برای تیم رقم خواهد خورد.
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: پرسپولیس تیم دوران جوانی من است و در آنجا بازی و مربیگری کردهام و به فینال آسیا رفتیم. پرسپولیس فوقالعاده قابل احترام است اما ما هم فولاد هستیم و با همه وجود و قلب اینجا کار میکنم. با تمام قلبم برای فولاد میجنگم تا بهترینها برای آن رقم بخورد.
او بیان کرد: هواداران متعصبی داریم که تمام دلخوشی آنها این تیم است. با تمام تعهد برای این هواداران و مجموعه کار میکنیم تا دل آنها را و مجموعه را شاد کنیم.
مطهری گفت: لیگ امسال یکی از سختترین لیگهای ایران است و امتیاز گرفتن در آن خیلی سخت شده است ولی بدانید فردا پرسپولیس بازی سختی در اهواز خواهد داشت و سعی میکنیم پرسپولیس را تحت فشار قرار دهیم و بازی خوب و رو به جلو و با تاکتیک و بینش رو انجام دهیم. شناخت خیلی خوبی از پرسپولیس و بازیکنان خودمان داریم و میدانم بازیکنان توانمند ما اتفاقات خوبی را رقم خواهند زد.
او در پاسخ به این سوال که خیلیها معتقدند مطهری باید پیش از اینها مانند زمان سرمربیگری در تراکتور به عنوان نفر اول کادر فنی مشغول به فعالیت میشد؟ عنوان کرد: همیشه سعی کردم طبق اصول رفتار کنم مربیگری من مثل دورانی که بازی میکردم سیستماتیک و پلی پله طی شده است. همیشه گفتم برای پست سرمربیگری زحمت کشیدم ولی برای این پست مانند یک سری دوستان دست و پا نزدهام. سعی کردم بر اساس لیاقتم به این جایگاه برسم. قبلاً هم سرمربی نساجی و تراکتور بودم ولی حقیقتاً برای این پا دست و پا نزدهام و همه میدانند که من چقدر برای این فوتبال انرژی و وقت میگذارم و چقدر برای این کار انگیزه دارم.
سرمربی فولاد افزود من در ایران فقط دستیار گل محمدی برادر عزیزم خواهم بود و اکنون هم با توجه اینکه خود او به من گفت حتماً در فولاد بمان سرمربیگری تیم را پذیرفتم. کار من سرمربیگری است و امیدوارم در ادامه اتفاقاتی رقم بخورد که بتوانم منشا خدمت باشم. من اگر جایی احساس کنم نمیتوانم رو به جلو حرکت کنم از این افرادی نیستم به خاطر اینکه پست داشته باشم بمانم. برای تیمم آرزوی موفقیت دارم.