صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۷۵۴۴
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۲۳ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
عبداللطیف رشید، رئیس‌جمهور عراق در بیانیه‌ای گفت که مسائل داخلی عراق یک موضوع کاملا حاکمیتی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: عبداللطیف رشید، رئیس‌جمهور عراق در بیانیه‌ای گفت که مسائل داخلی عراق یک موضوع کاملا حاکمیتی است.

عبدالطیف رشید در بیانه خود تأکید کرد که «تصمیم‌گیری درباره این مسائل صرفاً به مردم عراق و اراده آزاد آنان واگذار شده است».

او گفت که نظام سیاسی عراق بر پایه قانون اساسی و سازوکارهای دموکراتیک، به‌ویژه انتخابات، شکل گرفته و انتخابات برگزارشده در نوامبر گذشته با مشارکت گسترده شهروندان و حضور فعال جریان‌های سیاسی پیروز، مبنای اصلی فرآیند تشکیل دولت جدید به شمار می‌رود.

رئیس‌جمهور عراق احترام به حاکمیت ملی را یکی از ارکان اصلی ثبات سیاسی و دولت‌سازی دانست و تصریح کرد که هرگونه تلاش برای تأثیرگذاری خارجی بر این روند، مغایر با اصول حاکمیتی کشور است.

او همچنین اعلام کرد: «بغداد به سیاست خارجی متوازن پایبند است؛ سیاستی که بر همکاری سازنده با تمامی کشورها، احترام متقابل، عدم دخالت در امور داخلی و تأمین منافع مشترک ملت‌ها استوار بوده و در راستای تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی دنبال می‌شود».