صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۷۶۱۱
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در  نشست خبری با همتای ترکی خود بیان کرد: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای دیدار یا گفت‌وگو با مقام‌های آمریکایی وجود ندارد، اما تأکید کرد که ترکیه و برخی کشورهای دیگر در حال کار روی یک «چارچوب» برای مذاکرات احتمالی هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر خارجه ایران گفت: ترکیه و برخی کشورهای دیگر در حال کار روی یک «چارچوب» برای مذاکرات احتمالی هستند.
 
به گزارش «انتخاب»؛ سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در  نشست خبری با همتای ترکی خود بیان کرد: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای دیدار یا گفت‌وگو با مقام‌های آمریکایی وجود ندارد، اما تأکید کرد که ترکیه و برخی کشورهای دیگر در حال کار روی یک «چارچوب» برای مذاکرات احتمالی هستند.
 
عراقچی افزود: با هاکان فیدان درباره محل احتمالی و دستور کار گفت‌وگوها با دولت ترامپ رایزنی کرده است. او افزود: «امیدوارم به‌زودی بتوانیم به یک چارچوب روشن برسیم که مذاکراتی با کرامت و شأن را تضمین کند.»
 
وی همچنین گفت: «ابتدا باید شرایط و دستور کار را ببینیم»، و اضافه کرد هرگونه مذاکره‌ای باید «منصفانه و عادلانه» باشد.»
 
وزیر خارجه خاطر نشان کرد: در مورد محل گفتگوها و موضوع گفتگوها من امروز صحبت‌های بسیار خوبی را با آقا فیدان داشتم.