صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۸۰۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۲ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه امروز دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ برگزار شد.

بقائی درباره تماس‌ها بین وزرای خارجه و روسای جمهور برخی کشورها با مقامات ایرانی گفت: ما شاهد شکل‌گیری یک درک مشترک در کشورهای منطقه هستیم در مورد تهدیدی که متوجه کلیت منطقه است. کشورهای منطقه به خوبی دریافته‌اند که هرگونه تشدید تنش علیه ایران پیامدهایش محدود به حوزه جغرافیایی ایران نخواهد بود.

وی افزود: این طبیعت و خاصیت هرگونه تنش است و مسری خواهد بود و به همین دلیل کشورهای منطقه برای جلوگیری از تشدید تنش تلاش می‌کنند و کمک به تقویت صلح و امنیت در منطقه غرب آسیا.

وی در پاسخ به سؤالی درباره پیام به ترامپ گفت:‌ اینکه طرف‌هایی هستند که از هر ابزاری استفاده می‌کنند از جمله مقامات آمریکایی را به جنگ‌ها در منطقه غرب آسیا مشغول کنند،‌ اهمیت و ارزشی نه برای منافع منطقه ما و نه آمریکا قائلند و صرفا در راستای تحریک آمریکا به جنگ طلبی و ایجاد ناامنی در منطقه ما گام برمی‌دارند و در رأس آنها رژیم صهیونیستی و طرف‌های جنگ طلبی که در آمریکا و اروپا مشغول دسیسه هستند برای کشاندن آمریکا به جنگی است که قطعا به نفع هیچ طرفی در منطقه و سطح بین‌المللی نخواهد بود.