صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۶ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
از آغاز سال آبی تا ۱۱ بهمن؛
براساس تازه ترین آمارهای شرکت مدیریت منابع آب ایران، از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر۱۴۰۴) تا یازدهم بهمن ماه در مجموع ۱۰۸.۷ میلیمتر بارش در کشور رخ داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: براساس تازه ترین آمارهای شرکت مدیریت منابع آب ایران، از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر۱۴۰۴) تا یازدهم بهمن ماه در مجموع ۱۰۸.۷ میلیمتر بارش در کشور رخ داده است.
 
آخرین ماه پائیز و شروع فصل زمستان با بارش های نسبتا خوبی همراه شد و همین موضوع سبب رشد شاخص بارش در کشورشده است.
 
با این وجود توزیع مکانی بارش ها نامناسب بوده و تعدادی از استان های کشور از رشد بارش محروم مانده اند. بر این اساس ۹ استان جزو کم برخودارترین مناطق از بارش ها هستند.
 
براساس تازه ترین آمارهای شرکت مدیریت منابع آب ایران از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر۱۴۰۴) تا یازدهم بهمن ماه در مجموع ۱۰۸.۷ میلیمتر بارش در کشور رخ داده است. این میزان در مقایسه با ۱۱۱.۶ میلیمتر دوره بلندمدت از کاهش سه درصدی برخودار است، اما در مقایسه با ۵۶.۹ میلیمتر سال گذشته رشد ۹۱ درصدی را نشان می دهد.
 
برپایه این گزارش، در مدت یاد شده استان های تهران، مرکزی، البرز، قزوین و قم به ترتیب با دریافت ۴۰.۴، ۴۷.۸، ۷۱، ۶۵ و ۳۴ میلیمتر بارش، کم بارش‌ترین استان های کشور بوده‌اند.
 
استان هرمزگان با دریافت ۱۹۳ میلیمتر رشد بارشی ۱۳۹۶ درصدی را نسبت به سال گذشته دارد.