صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۸۴۹۵
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۷ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
مرتس در نشستی خبری در دوحه قطر اعلام کرد که که نگرانی‌ها درباره تشدید بیشتر درگیری با ایران، محور اصلی گفت‌وگوهای او در سفر به خلیج فارس بوده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: فریدریش مرتس صدر اعظم آلمان که رویکرد خصمانه وی علیه ایران بر کسی پوشیده نیست، بار دیگر در اظهاراتی ستیزه‌جویانه، ایران را تنش‌آفرینی در منطقه متهم کرد که باید به میز مذاکره برگردد. 
 
به گزارش خبرگزاری رویترز، مرتس در نشستی خبری در دوحه قطر اعلام کرد که که نگرانی‌ها درباره تشدید بیشتر درگیری با ایران، محور اصلی گفت‌وگوهای او در سفر به خلیج فارس بوده است.
 
وی اظهار داشت: «در تمام گفت‌وگوهای من در روز گذشته و امروز، نگرانی عمیقی نسبت به تشدید بیشتر درگیری با ایران مطرح شده است.»
 
این مقام آلمانی در ادامه روایت غربی و آمریکایی از ایران خواست تا آنچه او «ستیزه جویی» می‌خواند را متوقف کرده و وارد مذاکرات شود.
 
وی افزود آلمان هر کاری از دستش برآید برای کاهش تنش‌ها انجام خواهد داد و برای ثبات در منطقه تلاش می‌کند.
 
ادعاهای ضدایرانی مرتس در حالی تکرار شده است که پیشتر، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، مواضع صدراعظم آلمان را سینوسی و ناپخته توصیف کرده و گفته بود: «ایران همواره خواهان روابطی مستحکم و سازنده با آلمان بوده است. از این‌رو، حضور فردی چون آقای مرتس به‌عنوان نماینده آلمان در صحنه جهانی، واقعا مایه تاسف مضاعف است و امیدواریم که رهبری سیاسی خردمندانه‌تر، مسئولانه‌تر و شرافتمندانه‌تر بار دیگر به آلمان بازگردد.»