صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۹۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۸ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: مشاور ارشد وزیر دفاع سابق آمریکا ضمن هشدار درباره عواقب غیرقابل کنترل هرگونه تقابل نظامی با تهران، با توصیه به ترامپ برای درس گرفتن از تاریخ آیزنهاور و کندی، خاطرنشان کرد که ورود به این درگیری دستاوردی نخواهد داشت.

سرهنگ «داگلاس مک‌گرگور» مشاور ارشد سابق وزیر دفاع آمریکا در گفتگویی با کانال «قاضی ناپولیتانو»، که پیش از دیدار «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا صورت گرفته است، به کالبدشکافی ابعاد خطرناک تقابل نظامی در خاورمیانه پرداخت.

او با اشاره به ملاقات مقامات آمریکا و اسرائیل اظهار کرد: « نتانیاهو در دیدار با ترامپ سعی داشت درباره موضوع حیاتی"تقسیم بار" در جنگ علیه ایران گفت‌وگو کند. واقعیت این است که این کارزار نظامی نه برای یک تغییر رفتار ساده، بلکه برای ایجاد فروپاشی در این کشور طراحی شده است.»

مشاور ارشد سابق پنتاگون در این گفتگو با اشاره به بانک اهداف احتمالی در این طرح نظامی گفت: «وقتی هدف شما فروپاشی یک کشور باشد، لیست اهداف لزوماً نظامی نخواهد بود، بلکه شامل زیرساخت‌های حیاتی نظیر منابع آب، تولید غذا، بنادر و نیروگاه‌های انرژی است. نتانیاهو به دنبال آن است که تحت پوشش جنگ با ایران، موافقت واشنگتن را برای پیشبرد اهداف ناتمام خود در غزه، لبنان و سوریه نیز جلب کند.»