صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۰۹۶۰۱
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۴ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
وزیر امور خارجه عراق اعلام کرد: بغداد استفاده از خشونت و زور علیه ایران را رد می‌کند و نقش میانجی را ایفا نخواهد کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: وزیر امور خارجه عراق اعلام کرد: بغداد استفاده از خشونت و زور علیه ایران را رد می‌کند و نقش میانجی را ایفا نخواهد کرد.
 
«فواد حسین»، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه عراق در اظهاراتی جدید در روز جمعه گفت: تصمیم برای انتصاب مجدد نوری المالکی یک مسئله داخلی است و ما سیگنال‌های واشنگتن را جدی نمی‌گیریم.
 
فواد حسین در گفت‌وگو با رویترز تاکید کرد: تقریباً ۳۰۰۰ زندانی داعش از سوریه به عراق منتقل شده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد. ما در حال مذاکره با کشورهای عربی و اسلامی برای تحویل شهروندانشان هستیم، در حالی که کشورهای اروپایی بیشتر مردد هستند.
 
وی اشاره کرد: هیچ تغییری در برنامه‌های خروج نیروهای آمریکایی از عراق تا پایان سال ۲۰۲۶ وجود ندارد.
 
وزیر امور خارجه عراق به رویترز گفت: ما برای مقابله با هجوم زندانیان داعش به حمایت مالی بیشتری نیاز داریم.