صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۰۲۵۸
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۷ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
«متیو ویتاکر» سفیر آمریکا در ناتو  امروز طی اظهاراتی درباره مذاکرات با ایران در ژنو ما می‌توانیم به طرف مقابل اعتماد کنیم، اما باید راستی‌آزمایی کنیم و صرفاً به حرف‌های نظام ایران اکتفا نخواهیم کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سفیر آمریکا در ناتو درباره مذاکرات با ایران در ژنو گفت که ما می‌توانیم به طرف مقابل اعتماد کنیم، اما باید راستی‌آزمایی کنیم.
 
به گزارش «انتخاب»؛ «متیو ویتاکر» سفیر آمریکا در ناتو  امروز طی اظهاراتی درباره مذاکرات با ایران در ژنو ما می‌توانیم به طرف مقابل اعتماد کنیم، اما باید راستی‌آزمایی کنیم و صرفاً به حرف‌های نظام ایران اکتفا نخواهیم کرد.
 
وی افزود: در صورت وجود توافق‌نامه‌هایی با ایران، لازم خواهد بود سامانه‌ای ایجاد شود که اجرای این توافق‌ها را تضمین کرده و بر اجرای آن‌ها نظارت و راستی‌آزمایی کند.