صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۰۱ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۰۶۶۸
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۴
وزیر خارجه ایران در مصاحبه با شبکه آمریکایی با بیان اینکه ما آمریکایی‌ها را دشمن خود نمی‌دانیم افزود: سیاست‌های دولت آمریکا را خصمانه علیه ایران می‌دانیم.  وقتی آن خصومت‌ها متوقف شود، شاید بتوانیم نوع متفاوتی از رابطه را در نظر بگیریم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 وزیر خارجه ایران در مصاحبه با شبکه آمریکایی تاکید کرد، آمریکا در مذاکرات درخواست غنی سازی صفر از ما نداشته است.

عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در مصاحبه با شبکه ام اس ان بی سی تاکید کرد: آمریکا در مذاکرات درخواست غنی سازی صفر از ما نداشته است.

 
او در پاسخ به سوال مجری برنامه درباره گزارشها از پیشنهاد واشنگتن برای غنی سازی صفر گفت، «حدسیات شما اشتباه است و ما هیچ تعلیقی پیشنهاد ندادیم و آمریکا نیز از ما درخواستی برای غنی سازی صفر نداشته است.»
 
عراقچی در ادامه تاکید کرد، چیزی که ما داریم درباره آن صحبت می‌کنیم این است که مطمئن شویم برنامه هسته‌ای ایران که شامل غنی سازی است صلح آمیز است و همیشه صلح آمیز باقی خواهد ماند.
 
وزیر خارجه بیان کرد: این گمانه‌زنی‌ها درست نیست. ما اکنون با یکدیگر در حال کار هستیم. ما هیچ تعلیقی پیشنهاد نکرده‌ایم و طرف آمریکایی هم درخواست «غنی‌سازی صفر» مطرح نکرده است. آنچه اکنون درباره‌اش گفت‌وگو می‌کنیم این است که چگونه اطمینان حاصل شود برنامه هسته‌ای ایران، از جمله غنی‌سازی، صلح‌آمیز است و برای همیشه صلح‌آمیز باقی می‌ماند، و در مقابل ایران اقداماتی برای اعتمادسازی انجام دهد و تحریم‌ها برداشته شود.
 
وی با بیان اینکه ما آمریکایی‌ها را دشمن خود نمی‌دانیم افزود: سیاست‌های دولت آمریکا را خصمانه علیه ایران می‌دانیم. وقتی آن خصومت‌ها متوقف شود، شاید بتوانیم نوع متفاوتی از رابطه را در نظر بگیریم.