صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۰۸۳۲
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۴
دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: به دنبال درخواست خانواده‌های دانشجویان بازداشتی از مسئولان دانشگاه شهیدبهشتی برای کمک به تسریع در روند آزادی فرزندانشان، رئیس دانشگاه با ارسال نامه‌هایی جداگانه به رئیس قوه قضائیه خواستار مساعدت در رسیدگی به پرونده و آزادی آنان شد که متعاقب آن دستور آزادسازی این دانشجویان صادر شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: چهار دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان اغتشاشات و ناآرامی‌های دی‌ماه امسال بازداشت شده بودند، پس از اطلاع مسئولین دانشگاه و ارتباط با خانواده‌های دانشجویان بازداشتی، با مکاتبه رسمی رئیس این دانشگاه با رئیس قوه قضائیه آزاد و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.
 
به گزارش دانشگاه شهید بهشتی، به دنبال درخواست خانواده‌های دانشجویان بازداشتی از مسئولان دانشگاه شهیدبهشتی برای کمک به تسریع در روند آزادی فرزندانشان، رئیس دانشگاه با ارسال نامه‌هایی جداگانه به رئیس قوه قضائیه خواستار مساعدت در رسیدگی به پرونده و آزادی آنان شد که متعاقب آن دستور آزادسازی این دانشجویان صادر شد.
 
بر اساس این گزارش، دانشجویان آزادشده شامل یک دانشجوی دختر و یک دانشجوی پسر از دانشکده علوم ورزشی و تندرستی، یک دانشجوی پسر از دانشکده علوم و فناوری زیستی و یک دانشجوی پسر از دانشکده مدیریت و حسابداری هستند که درجریان اغتشاشات دی‌ماه گذشته بازداشت شده بودند.
 
روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد که رویکرد مسئولان این دانشگاه در مواجهه با مسائل دانشجویان، همواره نگاهی حمایتی، مسئولانه و همراه با دغدغه‌مندی برای حل مشکلات آنان بوده است و دانشگاه همچنان حمایت از دانشجویان و پیگیری مطالبات آنان را در چارچوب قوانین از اولویت‌های اصلی خود می‌داند.