صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۰۳ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۰۹۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۹ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۴
نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، روز دوشنبه درباره سفر پیش‌روی نخست‌وزیر هند، نارندرا مودی، صحبت کرد که قرار است چهارشنبه به اسرائیل سفر کند. این سفر با هدف تقویت همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی بین دو کشور انجام می‌شود و در عین حال به پیشبرد استراتژی گسترده‌تر ایجاد اتحادهای منطقه‌ای نیز کمک خواهد کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شبکه آی ۲۴ نوشت: نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، روز دوشنبه درباره سفر پیش‌روی نخست‌وزیر هند، نارندرا مودی، صحبت کرد که قرار است چهارشنبه به اسرائیل سفر کند. این سفر با هدف تقویت همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی بین دو کشور انجام می‌شود و در عین حال به پیشبرد استراتژی گسترده‌تر ایجاد اتحادهای منطقه‌ای نیز کمک خواهد کرد.
 
به گزارش سرویس بین‌الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: نتانیاهو در آغاز یک جلسه دولتی، روابط اسرائیل و هند را «تاریخی» توصیف کرد و گفت که سفر مودی گامی دیگر در عمیق‌تر شدن پیوندها بین اورشلیم و دهلی نو خواهد بود.
برنامه مودی شامل سخنرانی در کنست، شرکت در یک رویداد نوآوری در اورشلیم و بازدید از یاد و شم خواهد بود.
 
نتانیاهو بر رابطه نزدیک شخصی خود با مودی تأکید کرد و ارتباطات مکرر و بازدیدهای متقابل در سال‌های اخیر را یادآور شد. او گفت: «بافت روابط محکم‌تر شده و او می‌آید تا ما بتوانیم این پیوند را حتی بیشتر تقویت کنیم» و به همکاری‌های گسترش یافته بین دولت‌ها و نهادهای ملی اشاره کرد.
نخست‌وزیر افزود که این سفر بر تقویت همکاری‌ها در بخش‌های فناوری پیشرفته، از جمله هوش مصنوعی و فناوری‌های کوانتومی تمرکز خواهد داشت. نتانیاهو گفت: «این آینده نیست، این حال است» و اضافه کرد که اسرائیل قصد دارد در میان کشورهای پیشرو جهان در این زمینه‌ها باشد.
 
فراتر از روابط دوجانبه، نتانیاهو سفر مودی را در چارچوب یک چشم‌انداز ژئوپولیتیکی گسترده‌تر قرار داد. 
 
او گفت که اسرائیل در تلاش است شبکه‌ای ایجاد کند که آن را «شش‌ضلعی اتحادها» نامید و شامل هند، کشورهای عربی، کشورهای آفریقایی، شرکای مدیترانه‌ای مانند یونان و قبرس و سایر کشورهای آسیایی می‌شود.
 
هدف، به گفته او، تشکیل محور کشورهایی با دیدگاه‌های مشترک درباره چالش‌های منطقه‌ای است که در مقابل آنچه او بلوک‌های رادیکال شیعه و سنی در خاورمیانه می‌نامد، قرار بگیرد.