صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۱۲۵۳
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۵ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴
رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ قرارگاه مدینه نیروی زمینی سپاه با شلیک سامانه‌های موشکی جدید در سواحل جنوبی کشور اجرا شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دفاع پرس: رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ قرارگاه مدینه نیروی زمینی سپاه با شلیک سامانه‌های موشکی جدید در سواحل جنوبی کشور اجرا شد.

رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور یگان‌های مختلف این نیرو در سواحل جنوب کشور و به‌کارگیری فناوری‌های نوین در رزم و اجرای تاکتیک‌های به‌روز در برابر تهدیدات موجود، اجرا شد.

به‌کارگیری ریزپرنده‌ها و پهپاد‌های پرسه‌زن

در این رزمایش، تمامی رسته‌ها با تاکتیک‌های جدید و فناوری‌های نوین وارد میدان شدند. در کنار ریزپرنده‌ها، پهپاد‌های پرسه‌زن «رضوان» پس از شناسایی نقاط هدف، مأموریت درگیری را به پهپاد انتحاری شاهد ۱۳۶ واگذار کردند تا اهداف از پیش تعیین‌شده مورد اصابت قرار گیرد.

اجرای آتش‌بار با گلوله‌های مجاورتی، اجرای آتش ساحل به دریا برای انهدام اهدافی که قصد نزدیک‌شدن به خط ساحلی را داشتند و همچنین اجرای آتش سنگین بر روی مواضع دشمن، از جمله بخش‌های عملیاتی این مرحله از رزمایش بود.

سردار «محمد کرمی» فرمانده نیروی زمینی سپاه در حاشیه برگزاری این رزمایش اظهار داشت: همه نیرو‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله موشکی، توپخانه، پهپادی، نیروی مخصوص، زرهی و سوارزرهی اقدامات طراحی‌شده‌ای را اجرا کردند و این طراحی‌ها بر اساس تهدیدات موجود انجام شده است.

در بخش دیگری از کشور، یگان‌های موشکی نیروی زمینی سپاه با سامانه‌های جدید و متنوع، اهداف خود را در فواصل مختلف مورد اصابت قرار دادند.

در ادامه رزمایش، سامانه موشکی که به‌تازگی به یگان موشکی نیروی زمینی سپاه الحاق شده است، به سمت هدف تعیین‌شده شلیک کرد و سپس در نقطه‌ای دیگر هدف بعدی را مورد اصابت قرار داد؛ همچنین لحظه شلیک موشک نفوذی نقطه‌زن در شرایط جنگ الکترونیک نیز به نمایش گذاشته شد.

بر اساس اعلام فرماندهان، سامانه‌های موشکی جدید به سامانه ناوبری متفاوت مجهز شده‌اند، از دقت نقطه‌زنی برخوردارند و دارای سرجنگی تقویت‌شده با قابلیت نفوذ در ستون‌ها و سنگر‌های دشمن هستند.

سردار «محمدهادی سفیدچیان» فرمانده قرارگاه مدینه نیروی زمینی سپاه پاسداران نیز در تشریح بخش‌های دیگر رزمایش گفت: پدافند غیرعامل به‌صورت کامل اجرا شد و در حوزه جنگ الکترونیک (جنگال) نیز هم آفند جنگالی و هم پدافند جنگالی در سناریوی رزمایش انجام گرفت.

این رزمایش با هدف ارتقای آمادگی رزمی، تمرین عملیات‌های ترکیبی و به‌کارگیری فناوری‌های نوین متناسب با تهدیدات روز برگزار شد.

اجرای آتش کنترل شده بر اساس برد سلاح‌ها و تاکتیک‌های جدید ترکیبی با بهره گیری از فناوری‌های نوین در لایه بندیهایِ مختلف؛ از جمله ویژگی‌هایِ رزمایش ترکیبی نیروی زمینی سپاه با محوریت قرارگاه مدینه در سواحل جنوب و جزایر ایرانی بود.