صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۱۳۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۲۲ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴
با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان خوزستان، فعالیت کلیه مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهر استان، چهارشنبه ششم اسفند به صورت غیر حضوری خواهد بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان خوزستان، فعالیت کلیه مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهر استان، چهارشنبه ششم اسفند به صورت غیر حضوری خواهد بود.
 
در اطلاعیه امشب پنجم اسفند استانداری خوزستان آمده است: «به اطلاع شهروندان گرامی استان خوزستان می‌رساند
 
با توجه به پیش‌بینی مدل‌های هواشناسی مبنی بر احتمال بروز و تداوم پدیده گرد و غبار با منشأ خارجی و همچنین لزوم پاکسازی و آماده‌سازی فضاهای آموزشی، بنا بر تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان خوزستان، فعالیت کلیه مدارس و دانشگاه‌ها در شهرهای اهواز، کارون، باوی، حمیدیه، هویزه و دشت آزادگان در روز چهارشنبه ۶ اسفندماه، به صورت غیرحضوری و از طریق بسترهای مجازی برگزار خواهد شد.
 
این تصمیم در راستای صیانت از سلامت دانش‌آموزان، دانشجویان و شرایط مناسب برای نظافت و پاکسازی مدارس اتخاذ شده است.
 
از شهروندان گرامی درخواست می‌شود ضمن رعایت توصیه‌های بهداشتی و اصول خودمراقبتی، از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری نمایند.
 
بدیهی است در صورت تغییر شرایط جوی، اطلاع‌رسانی‌های تکمیلی از طریق مراجع رسمی استان اعلام خواهد شد.»