صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۰۸ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۱۶۵۴
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۱۲ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۴
وزارت دفاع امارت اسلامی افغانستان در اعلامیه‌ای گفته است که نیروهای هوایی افغانستان امروز (جمعه) حوالی ساعت یازده پیش از چاشت، حمله‌های هوایی را بر یک کمپ نظامی در نزدیکی شهر فیض‌آباد اسلام‌آباد، کینت ارتش در نوشیر، شهرک نظامی جمرود و نیز در ایبت‌آباد انجام داده‌اند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: طالبان اعلام کرد که در واکنش به حمله شب گذشته پاکستان، عملیات هوایی علیه این کشور انجام داده است.

وزارت دفاع امارت اسلامی افغانستان در اعلامیه‌ای گفته است که نیروهای هوایی افغانستان امروز (جمعه) حوالی ساعت یازده پیش از چاشت، حمله‌های هوایی را بر یک کمپ نظامی در نزدیکی شهر فیض‌آباد اسلام‌آباد، کینت ارتش در نوشیر، شهرک نظامی جمرود و نیز در ایبت‌آباد انجام داده‌اند.

به گفته این وزارت، این عملیات هوایی به‌ صورت موفقانه انجام شده و در آن مراکز، تاسیسات و مکان‌های مهم نظامی ارتش رژیم نظامی پاکستان هدف قرار گرفته است.

پاکستان در واکنش به آنچه «اقدامات بی‌دلیل طالبان در امتداد مرز» خوانده، عملیات موسوم به «غضب‌الحق» را آغاز کرده بود.

در جریان این عملیات، نیروهای هوایی پاکستان تاسیسات نظامی طالبان را در ننگرهار، کابل، قندهار و پکتیا هدف قرار داده و براساس گزارش‌ها، ده‌ها عضو طالبان کشته شده‌اند.

بر اساس خبرنامه، این حمله‌ها در واکنش به «تجاوزهای» هوایی نظامیان پاکستانی انجام شده که شب گذشته در کابل، قندهار و پکتیا صورت گرفته بود.