صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۱۸۹۸
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۰۰ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۴
فرماندار ویژه شهرستان میناب گفت: تعداد شهدای حمله رژیم صهیونیستی به دبستان دخترانه این شهرستان تا ساعت ۳۰ دقیقه بامداد امروز، یکشنبه به ۱۱۵ شهید رسیده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: فرماندار ویژه شهرستان میناب گفت: تعداد شهدای حمله رژیم صهیونیستی به دبستان دخترانه این شهرستان تا ساعت ۳۰ دقیقه بامداد امروز، یکشنبه به ۱۱۵ شهید رسیده است.

محمد رادمهر امروز اظهار کرد: در این حمله ددمنشانه که ساعت ۱۰:۴۵ روز شنبه به مدرسه ابتدایی شجره طیبه شهرستان میناب صورت گرفت ۹۵ نفر نیز مجروح شده‌اند.

وی با بیان اینکه امدادرسانی و آواربرداری توسط نیروهای امدادی در این مدرسه همچنان ادامه دارد، اضافه کرد: در میان شهدا علاوه بر دانش آموزان، اولیای آنها و شماری از کادر آموزشی این مدرسه نیز دیده می‌شود.

درپی حمله آمریکایی و صهیونیستی به این واحد آموزشی در شهرستان میناب و شهادت شماری از دانش آموزان و کادر آموزشی، محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان روز یکشنبه دهم بهمن ماه را در این استان عزای عمومی اعلام کرد.