صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۱۴ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۲۶۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۹ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۴
فرماندار رباط‌کریم از شهادت سه شهروند در پی حمله هوایی به این شهرستان خبر داد و گفت: در این حادثه ۵۶ نفر نیز مجروح شدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: فرماندار رباط‌کریم از شهادت سه شهروند در پی حمله هوایی به این شهرستان خبر داد و گفت: در این حادثه ۵۶ نفر نیز مجروح شدند.
 
رضا آقاعلیخانی از شهادت سه شهروند در پی حمله هوایی به رباط کریم خبر داد و گفت: در این حادثه ۵۶ نفر نیز مجروح شدند.
 
آقاعلیخانی در ادامه اظهار داشت: در پی حمله هوایی امروز که از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا انجام شد، متأسفانه سه نفر از شهروندان به شهادت رسیدند که در میان آنان یک کودک یک‌ساله نیز حضور دارد.
 
وی افزود: در این حادثه ۵۶ نفر نیز مجروح شدند که بخش قابل توجهی از مجروحان از شهروندانی هستند که هنگام وقوع حادثه در صف نانوایی حضور داشتند.
 
فرماندار رباط‌کریم ادامه داد: در جریان این اقدام سه مدرسه نیز هدف قرار گرفت که شامل دو مدرسه در شهر پرند و یک مدرسه در رباط‌کریم است.
 
آقاعلیخانی تصریح کرد: در زمان وقوع حادثه تعدادی از خانواده‌های سرایدار مدارس در محل مدرسه حضور داشتند که متأسفانه در اثر این حمله دچار جراحت شدند و بلافاصله توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.