صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۱ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۳۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۲ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: سرپرست مرکز ارزشیابی آموزش‌وپرورش از احتمال تغییر زمان برگزاری آزمون‌های نهایی با تداوم وضعیت جنگی کشور، خبر داد.

عبدالرضا فولادوند، سرپرست مرکز ارزشیابی آموزش‌وپرورش، در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: امسال آزمون‌های تمام دروس پایه یازدهم به شیوه نهایی برگزار می‌شود. لازم است دانش آموزان با توجه به این موضوع نسبت به برنامه‌ریزی برای مطالعه و آمادگی شرکت در آزمون‌ها اقدام کنند و مطمئن باشند که سوالات صرفاً از محتوای کتب درسی طراحی می‌شوند. 

وی افزود: تاریخ آزمون‌ها نیز اعلام شده است، اما برگزاری آزمون در این تاریخ‌ها منوط به عادی بودن وضعیت کشور است. 

سرپرست مرکز ارزشیابی آموزش‌وپرورش ادامه داد: بخشی از محتوای کتب درسی در کلاس‌های درس تدریس نشده بنابراین اگر این وضعیت تداوم پیدا کند، برنامه ابلاغ‌شده تغییر خواهد کرد.