صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۱ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۳۵۱۰
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۷ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۴
استاندار تهران با اعلام اینکه شبکه برق پایتخت در جریان ۱۲ روز از حملات رژیم صهیونیستی تاکنون با تلاش شبانه‌روزی کارکنان پایدار بوده است، گفت: میانگین زمان وصل مجدد برق پس از قطعی تنها ۵۱ دقیقه بوده و کمترین خاموشی‌ها ثبت شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: استاندار تهران با اعلام اینکه شبکه برق پایتخت در جریان ۱۲ روز از حملات رژیم صهیونیستی تاکنون با تلاش شبانه‌روزی کارکنان پایدار بوده است، گفت: میانگین زمان وصل مجدد برق پس از قطعی تنها ۵۱ دقیقه بوده و کمترین خاموشی‌ها ثبت شده است.

محمدصادق معتمدیان روز پنجشنبه با حضور در شرکت توزیع برق پایتخت با تاکید بر اهمیت حضور فعالانه کارکنان خدمات‌رسان در بحران، گفت: در ۱۲ روز گذشته از حملات رژیم صهیونیستی، کارکنان شرکت توزیع برق استان تهران با انگیزه و فداکاری بی‌وقفه در صحنه حاضر بوده‌اند و خوشبختانه کمترین خاموشی‌ها در پایتخت ثبت شده است.

وی ادامه داد: میانگین زمان وصل برق پس از قطع در تهران تنها ۵۱ دقیقه بوده که عددی قابل قبول و بسیار خوب برای شهری با جمعیت و زیرساخت‌های پایتخت است.

معتمدیان افزود: تلاش و حضور به موقع کارکنان باعث ایجاد آرامش و احساس امنیت برای مردم شده و نشان‌دهنده مدیریت موثر و هماهنگی بین دستگاه‌های خدمات‌رسان است.

استاندار تهران با اشاره به تهدیدات خارجی و شرایط جنگی، خاطرنشان کرد: در بحران‌ها، هماهنگی بین نیروهای مسلح، پلیس و دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله برق، آب، گاز و اورژانس، نقش حیاتی دارد و شبکه برق توانست با آمادگی کامل در کوتاه‌ترین زمان ممکن خدمات را بازگرداند.

وی اظهار کرد: امروز کشور در یک جنگ تمام‌عیار قرار دارد و همکاران صنعت برق با حضور در میدان، برای رفع خاموشی‌ها و پایداری شبکه برق تلاش می‌کنند که این موضوع جای تقدیر و تشکر دارد.

استاندار تهران ادامه داد: حضور نیروهای عملیاتی صنعت برق برای رفع عیوب شبکه، وصل مجدد برق و حفظ پایداری خدمات در سطح شهر، اقدامی ارزشمند و قابل تحسین است.

معتمدیان با اشاره به عملکرد دستگاه‌های خدمات‌رسان در پایتخت گفت: امروز خدماتی که توسط مجموعه دستگاه‌های خدمات‌رسان، به‌ویژه شرکت توزیع برق تهران بزرگ و مجموعه وزارت نیرو ارائه می‌شود، قابل تقدیر است و رضایتمندی قابل توجهی در میان مردم ایجاد کرده است.

وی افزود: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم که توفیق همکاری با مجموعه صنعت برق را داشته‌ایم، شاهد مدیریت هوشمندانه و استفاده از ظرفیت‌های نوین در این مجموعه بوده‌ایم و در حوزه هوشمندسازی، شرکت توزیع برق تهران بزرگ در استان تهران جزو دستگاه‌های پیشرو محسوب می‌شود و آثار این رویکرد امروز در مدیریت بهتر شبکه برق قابل مشاهده است.

معتمدیان با اشاره به چالش‌های یک سال گذشته در حوزه انرژی خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر به‌دلیل ناترازی انرژی، مشکلات سوخت، کاهش بارش‌ها و برخی مسائل تولید، شرایط دشواری در حوزه تأمین برق وجود داشت، اما مجموعه صنعت برق همواره پای کار بود و توانست خدمات لازم را به مردم ارائه دهد.

وی با تأکید بر اینکه حضور کارکنان خدمات‌رسان در کنار مردم در شرایط بحران بسیار مهم است، گفت: در شرایطی که مردم صدای انفجار، بمباران و تهدیدات مختلف را تجربه می‌کنند، اینکه بدانند خدمتگزارانشان در دستگاه‌های اجرایی کنار آنها هستند، باعث افزایش آرامش و اعتماد عمومی می‌شود.

معتمدیان همچنین از اقدامات انجام‌شده در حوزه فناوری و استفاده از ظرفیت نخبگان در شرکت توزیع برق تهران بزرگ قدردانی کرد و افزود: استفاده از فناوری‌های نوین و حرکت به سمت بهره‌گیری از دانش و توان نخبگان، از نقاط قوت مجموعه صنعت برق در استان تهران است.