صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

پنجشنبه - ۲۸ اسفند ۱۴۰۴
کد خبر: ۹۱۴۰۰۴
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۴ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۴
رئیس مرکز اورژانس اجتماعی گفت: در حال حاضر ۳۸۶ مرکز اورژانس اجتماعی بدون وقفه در حال ارائه خدمات هستند و از ابتدای حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران این مرکز ۲۳ هزار و ۶۰۰ تماس دریافت کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: رئیس مرکز اورژانس اجتماعی گفت: در حال حاضر ۳۸۶ مرکز اورژانس اجتماعی بدون وقفه در حال ارائه خدمات هستند و از ابتدای حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ابران این مرکز ۲۳ هزار و ۶۰۰ تماس دریافت کرده است.

سلمان حسینی رئیس مرکز اورژانس اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌ها و بازتوانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: خدمات اورژانس اجتماعی در ایام جنگ نیز به صورت ۲۴ ساعته ارائه می‌شود.

 طبق اعلام حسینی، در حال حاضر ۳۸۶ مرکز اورژانس اجتماعی، بدون وقفه در حال ارائه خدمات هستند و از ابتدای حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان این مرکز ۲۳ هزار و ۶۰۰ تماس دریافت کرده است.

حسینی درباره آمار خدمات ارائه‌شده توسط اورژانس اجتماعی بیان کرد: ۴۵۰۰ مورد خدمات سیار مداخله‌ای و بیش از ۶۰۰ مورد خدمات سیار مرتبط مستقیم با شرایط جنگ داشتیم.