صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۰۱ فروردين ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۴۵۵۴
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۱ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۵
میگل دیاز کانل، رئیس‌جمهور کوبا، روز جمعه ۲۰ مارس (۲۹ اسفند) در دیدار با گروهی از فعالان خارجی که کمک‌های بشردوستانه به کوبا منتقل می‌کنند، اعلام کرد این کشور در حال آماده‌سازی برای احتمال تهاجم از سوی ایالات متحده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: رئیس‌جمهور کوبا اعلام کرد که این کشور در حال آماده‌سازی برای احتمال تهاجم از سوی ایالات متحده است.

میگل دیاز کانل، رئیس‌جمهور کوبا، روز جمعه 20 مارس (29 اسفند) در دیدار با گروهی از فعالان خارجی که کمک‌های بشردوستانه به کوبا منتقل می‌کنند، اعلام کرد این کشور در حال آماده‌سازی برای احتمال تهاجم از سوی ایالات متحده است.

دیاز کانل گفت: «ما آگاهیم که کوبا ممکن است با تهاجم مواجه شود، از این‌رو برنامه‌ای را برای افزایش آمادگی آغاز کرده‌ایم تا توان دفاعی مردم تقویت شود و در چارچوب اندیشه دفاعی "جنگ با حضور همه مردم" قرار گیرد. این یک رویکرد دفاعی است، نه تهاجمی، و بر آمادگی کامل مردم برای دفاع از کشور تکیه دارد.»