صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۵ فروردين ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۴۹۵۲
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۱۳ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۵
مدیرکل آژانس بین‌الملل انرژی اتمی تأکید کرده که مذاکرات ایران و آمریکا هفته آینده در اسلام‌آباد برگزار می‌شود. می‌کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرکل آژانس بین‌الملل انرژی اتمی تأکید کرده که مذاکرات ایران و آمریکا هفته آینده در اسلام‌آباد برگزار می‌شود. می‌کنند.

به گزارش انتخاب، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (چهارشنبه) شده است که دور تازه مذاکرات میان ایالات متحده و ایران ممکن است آخر هفته در اسلام آباد، پایتخت پاکستان برگزار شود. 

به نوشته فارس، وی در گفت‌وگو با روزنامه ایتالیایی کوریره دلا سرا تصریح کرد: «گمان میکنم این گفت‌وگوها همین آخر هفته در اسلام‌آباد پاکستان انجام شود.»

مدیرکل آژانس همچنین پیش‌بینی کرد که دستورکار این نشست در مقایسه با گذشته به شکل قابل توجهی گسترده‌تر خواهد بود و دیگر صرفاً به مسائل هسته‌ای محدود نخواهد بود.