صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۱۱ فروردين ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۵۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۰۰ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۵
سید عباس عراقچی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «ایران به عربستان سعودی احترام می‌گذارد و آن را کشوری برادر می‌داند. حملات ما متوجه دشمن متجاوزی است که نه برای عرب‌ها ارزشی قائل است و نه برای ایرانیان؛ دشمنی که اساساً توان تأمین امنیت منطقه را ندارد. کافی است به آنچه بر سر سامانه فرماندهی هوایی آن‌ها آوردیم نگاهی بیندازید.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به عدم توانی اسرائیل برای تأمین امنیت منطقه، تأکید کرد: زمان اخراج نیروهای آمریکا از منطقه فرا رسیده است‌.

به گزارش انتخاب، سید عباس عراقچی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «ایران به عربستان سعودی احترام می‌گذارد و آن را کشوری برادر می‌داند. حملات ما متوجه دشمن متجاوزی است که نه برای عرب‌ها ارزشی قائل است و نه برای ایرانیان؛ دشمنی که اساساً توان تأمین امنیت منطقه را ندارد. کافی است به آنچه بر سر سامانه فرماندهی هوایی آن‌ها آوردیم نگاهی بیندازید.»

وی افزود: «زمان آن فرارسیده که نیروهای ایالات متحده از منطقه اخراج شوند.»