صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ فروردين ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۶۹۲۰
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۲ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۵
رئیس سازمان انرژی اتمی با تأکید بر پایبندی ایران به مسیر عزت و شرف ملی، گفت: ادعاها و خواسته‌های دشمنان برای محدود کردن برنامه غنی‌سازی ایران صرفاً آرزوهایی است که به گور خواهد رفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: رئیس سازمان انرژی اتمی با تأکید بر پایبندی ایران به مسیر عزت و شرف ملی، گفت: ادعاها و خواسته‌های دشمنان برای محدود کردن برنامه غنی‌سازی ایران صرفاً آرزوهایی است که به گور خواهد رفت.

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در حاشیه مراسم چهلمین روز شهادت مقام معظم رهبری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مردمی که رهبر شهید و نام ایران را بر لب دارند و طلبه می کنند مال ایمانی است که به خدا دارند و در این مسیر برای عزت، شرف و انسانیت تلاش می‌کنند. حق تسلیم غنی‌سازی حرف اضافه است، این‌ها آرزوهایشان است و این آرزوها به گور خواهد رفت.

وی ادامه داد: هیچ قانون و فردی نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد. همه توطئه‌ها و اقدامات دشمنان، از جمله این جنگ وحشیانه، نتیجه‌ای نداشته و اکنون که می‌خواهند از طریق مذاکره نتیجه‌ای بگیرند، این‌ها صرفاً برای دل خوشی خودشان و صهیونیست‌هاست.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران افزود: دشمنان پس از دهه‌ها دشمنی و اقدامات خصمانه، امروز به مرحله استیصال رسیده‌اند و درخواست آتش‌بس نشان‌دهنده شکست آنهاست.