صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ فروردين ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۷۲۲۲
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۹ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۵
منابع غربی اعلام کردند که مذاکرات میان هیأت‌های جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا با حضور میزبان پاکستانی، به‌صورت مستقیم در اسلام‌آباد برگزار شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 ایرنا: منابع غربی اعلام کردند که مذاکرات میان هیأت‌های جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا با حضور میزبان پاکستانی، به‌صورت مستقیم در اسلام‌آباد برگزار شده است.
 
 این گفت‌وگوها که در ادامه رایزنی‌های فشرده اخیر میان طرفین انجام می‌شود، وارد مرحله جدیدی شده و برای نخستین‌بار در این چارچوب به شکل مستقیم میان نمایندگان دو کشور دنبال شده است.
 
براساس گزارش رسانه‌های غربی، دور نخست این مذاکرات بیش از دو ساعت به طول انجامیده و پس از یک وقفه کوتاه، دور دوم گفت‌وگوها از سر گرفته شده است.
 
همچنین فعال شدن سریع گفت‌وگوهای کارشناسی و فنی در حاشیه این مذاکرات، از سوی ناظران به‌عنوان نشانه‌ای از پویایی روند رایزنی‌ها و تلاش طرفین برای ورود به جزئیات موضوعات مورد بحث ارزیابی شده است.
 
گزارش‌ها حاکی است که این مذاکرات با حضور میزبان پاکستانی و در چارچوب تلاش‌ها برای پیشبرد برخی موضوعات مورد اختلاف و رسیدن به تفاهم در حوزه‌های مورد نظر ادامه دارد.
 
این در حالی است که پیش از این نیز منابع مطلع از ورود گفت‌وگوها به فاز کارشناسی و اعزام اعضای کمیته‌های تخصصی هیأت ایرانی به محل مذاکرات خبر داده بودند.