پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نیویورکتایمز نوشت: جنگ علیه ایران نه تنها موقعیت استراتژیک ایالات متحده را تقویت نکرده ، بلکه آن را در سطوح اقتصادی، نظامی، دیپلماتیک و اخلاقی تضعیف کرده است.
به گزارش انتخاب، تصمیم ترامپ برای جنگ با ایران نتیجه یک استراتژی سنجیده نبود، بلکه یک قمار عجولانه بود که پیامدهای آن به سرعت پس از تحولات میدانی که ثابت کرد رویکرد ترامپ با برنامهریزی ضعیف و اعتماد به نفس بیش از حد مشخص میشود، آشکار شد.
از مستقیمترین و مخربترین پیامدهای جنگ با ایران، تقویت نفوذ تهران بر اقتصاد جهانی بود. تهران با مسدود کردن تنگه هرمز، موقعیت جغرافیایی خود را به ابزاری مؤثر برای اعمال فشار تبدیل کرد.
این استراتژی - که عمدتاً مبتنی بر تهدید استفاده از پهپادها، موشکها یا قایقهای کوچک است - با هزینه کم مؤثر واقع شده است، اما بازگشایی تنگه با زور مستلزم یک عملیات نظامی بزرگ و پرخطر است.