صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

دوشنبه - ۲۴ فروردين ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۷۵۲۷
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۲۰ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۵
سخنگوی وزارت خارجه چین گفت:  مذاکره آمریکا و ایران در اسلام‌آباد گامی در جهت کاهش تنش بود. چین امیدوار است که آتش‌بس حفظ شود، اختلافات از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل شود، نه با شعله‌ور کردن دوباره آتش جنگ، و شرایطی برای بازگشت زودهنگام صلح به خلیج‌فارس فراهم گردد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سخنگوی وزارت خارجه چین می گوید که ریشه اصلی اختلالات در تنگهٔ هرمز، درگیری نظامی است. برای حل این مسئله، باید هرچه سریع‌تر درگیری متوقف شود.
 
به گزارش «انتخاب»؛ سخنگوی وزارت خارجه چین گفت:  مذاکره آمریکا و ایران در اسلام‌آباد گامی در جهت کاهش تنش بود. چین امیدوار است که آتش‌بس حفظ شود، اختلافات از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل شود، نه با شعله‌ور کردن دوباره آتش جنگ، و شرایطی برای بازگشت زودهنگام صلح به خلیج‌فارس فراهم گردد.
 
وی افزود: ریشه اصلی اختلالات در تنگهٔ هرمز، درگیری نظامی است. برای حل این مسئله، باید هرچه سریع‌تر درگیری متوقف شود. همهٔ طرف‌ها باید آرامش خود را حفظ کرده و خویشتن‌داری کنند.