صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۲۸ فروردين ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۷۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۸ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۵
منبع ایرانی به العربی الجدید گفت: آنچه ترامپ درباره توافق برای تحویل اورانیوم غنی‌شده اعلام کرده، کاملاً بی‌اساس است. مذاکرات درباره مسائل اختلافی ادامه دارد. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
منبع ایرانی به العربی الجدید گفت:  اعلام بازگشایی موقت تنگه هرمز و آتش‌بس در لبنان بخشی از توافق آتش‌بس است.
 
 به گزارش «انتخاب»»؛ در ادامه این مطلب آمده است: آنچه ترامپ درباره توافق برای تحویل اورانیوم غنی‌شده اعلام کرده، کاملاً بی‌اساس است.
 
 مذاکرات درباره مسائل اختلافی ادامه دارد. 
 
 ساعاتی منتظر ماندیم تا از آتش‌بس در لبنان مطمئن شویم، سپس بازگشایی موقت تنگه را تا پایان آتش‌بس اعلام کردیم.
 
 اعلام بازگشایی موقت تنگه هرمز ربطی به مذاکرات جاری با واشنگتن ندارد.
 
اجازه عبور از تنگه هرمز به کشتی‌های غیرنظامی و در مسیری هماهنگ‌شده با ما خواهد بود.
 
گفتنی است که دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی خودش مدعی شد: «ایالات متحده تمام غبار هسته‌ای (اورانیوم غنی شده) را تحویل خواهد گرفت و هیچ‌گونه پولی به هیچ شکل و صورتی رد و بدل نخواهد شد. این توافق به هیچ‌وجه شامل لبنان نمی‌شود اما آمریکا جداگانه با لبنان همکاری خواهد کرد. اسرائیل دیگر لبنان را بمباران نخواهد کرد. آمریکا این کار را برایشان ممنوع کرده است.»