صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۸۸۸۵
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۲ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
طبق اعلام شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، بعد از بازگشایی آسمان کشور و از سرگیری پروازهای بین المللی، پروازهایی به مقاصد مدینه و استانبول انجام شده و قرار است در روزهای آینده نیز پروازهای برنامه‌ای این ایرلاین به باکو، نجف، بغداد و دوحه نیز از سر گرفته شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: طبق اعلام شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، بعد از بازگشایی آسمان کشور و از سرگیری پروازهای بین المللی، پروازهایی به مقاصد مدینه و استانبول انجام شده و قرار است در روزهای آینده نیز پروازهای برنامه‌ای این ایرلاین به باکو، نجف، بغداد و دوحه نیز از سر گرفته شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی ایران‌ایر به ایسنا، اولین پرواز بین‌المللی این شرکت هواپیمایی پس از حدود ۵۰ روز وقفه، ساعت ۵:۵۵ دقیق صبح تهران را به مقصد مدینه برای انتقال اولین گروه زائران، ترک کرد.

براساس اعلام این شرکت، قرار است ۳۰ هزار و ۶۷۲ نفر از حجاج توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به سرزمین وحی اعزام شوند.

 گفته می‌شود بعد از انجام پرواز مدینه، دومین پرواز بین‌المللی به استانبول و اولین پرواز داخلی برنامه‌ای نیز به مشهد انجام شده است.

بنابر اعلام ایران‌ایر، قرار است در هفته‌ جاری پروازهای برنامه‌ای بین‌المللی دیگری به مقاصد باکو، دوحه، بغداد و نجف نیز انجام شود.