صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۸۹۴۴
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۲۲ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵
ایران نیوانس نوشت: عراقچی در مذاکرات اسلام‌آباد، چارچوب پایان دائمی جنگ را مطرح کرد. عراقچی که اکنون در مسقط است، پیش از سفر به مسکو، دوباره به پاکستان خواهد رفت. چند نفر از تیم او امروز برای مشورت به تهران بازگشتند و فردا دوباره به او خواهند پیوست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 ایران نیوانس با بیان اینکه عراقچی پیش از سفر به مسکو، دوباره به پاکستان خواهد رفت مدعی شد: چند نفر از تیم او امروز برای مشورت به تهران بازگشتند و فردا دوباره به او خواهند پیوست.
 
به گزارش «انتخاب»؛  ایران نیوانس نوشت: عراقچی در مذاکرات اسلام‌آباد، چارچوب پایان دائمی جنگ را مطرح کرد. عراقچی که اکنون در مسقط است، پیش از سفر به مسکو، دوباره به پاکستان خواهد رفت. چند نفر از تیم او امروز برای مشورت به تهران بازگشتند و فردا دوباره به او خواهند پیوست.
 
گفتنی است که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز پس از دیدار با مقام‌های بلندپایه پاکستانی و رایزنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای اسلام‌آباد را ترک کرد. 
 
پس از این خبر منابع پاکستانی به الحدث گفتند: عراقچی به مقامات پاکستانی اطلاع داده است که فردا به اسلام‌آباد بازخواهد گشت.
 
همچنین  سی بی اس نیوز به نقل از منابع پاکستانی نیز مدعی شد: انتظار می‌رود عراقچی یکشنبه یا دوشنبه به اسلام‌آباد بازگردد.