صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۹۲۶۳
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵
امیر اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش در گفتگوی تلویزیونی بیان کرد: نیروی هوایی ارتش در ابتدای جنگ، با اجرای چندین سورتی پرواز، حملاتی را علیه پایگاه‌های دشمن در منطقه انجام داد. از جمله این عملیات‌ها می‌توان به هدف قرار دادن مراکز و پایگاه‌های ضدانقلاب در اربیل عراق و نیز برخی پایگاه‌ها در کویت و قطر اشاره کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی ارتش گفت: بیش از ۱۷۰ هواگرد و ۱۶ فروند جنگنده دشمن توسط نیروهای پدافند ارتش و هوافضای سپاه مورد اصابت قرار گرفتند.
 
به گزارش «انتخاب»؛ امیر اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش در گفتگوی تلویزیونی بیان کرد: نیروی هوایی ارتش در ابتدای جنگ، با اجرای چندین سورتی پرواز، حملاتی را علیه پایگاه‌های دشمن در منطقه انجام داد. از جمله این عملیات‌ها می‌توان به هدف قرار دادن مراکز و پایگاه‌های ضدانقلاب در اربیل عراق و نیز برخی پایگاه‌ها در کویت و قطر اشاره کرد.
 
وی افزود: در همین زمینه، اخیراً یکی از رسانه‌های آمریکایی گزارشی منتشر کرده که بر اساس آن، جنگنده‌های اف-۵ نیروی هوایی در عملیاتی موفق، توانسته‌اند از لایه‌های مختلف پدافندی که توسط آمریکایی‌ها طراحی شده بود عبور کنند و پایگاه مورد نظر را با دقت هدف قرار دهند. این عملیات به‌عنوان اقدامی موفق و کم‌نظیر اگر نگوییم بی‌نظیر ارزیابی شده است.