صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۹۲۷۷
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۲۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵
به طور خلاصه، امارات متحده عربی می‌خواست حتی به قیمت کاهش قیمت‌ها، بیشتر تولید کند؛ در حالی که سعودی‌ها در اتحاد با روسیه، می‌خواستند نفت را تا حد امکان نزدیک به ۱۰۰ دلار در هر بشکه نگه دارند، حتی اگر به این معنا بود که گروه مجبور شود تولید را محدود کرده و بشکه‌ها را به عنوان ظرفیت مازاد نگه دارد.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بلومبرگ درمورد تصمیم امارات برای خروج از اوپک نوشت: در حالی که تولید نفت و گاز طبیعی آمریکا بر پشت انقلاب شیل خود در حال جهش است، ابوظبی و ریاض نزدیک به یک دهه است که بر سر جهت‌گیری اوپک جنگ سردی را به راه انداخته‌اند. 
 
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: به طور خلاصه، امارات متحده عربی می‌خواست حتی به قیمت کاهش قیمت‌ها، بیشتر تولید کند؛ در حالی که سعودی‌ها در اتحاد با روسیه، می‌خواستند نفت را تا حد امکان نزدیک به ۱۰۰ دلار در هر بشکه نگه دارند، حتی اگر به این معنا بود که گروه مجبور شود تولید را محدود کرده و بشکه‌ها را به عنوان ظرفیت مازاد نگه دارد.