پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا: رئیس پلیس راه مازندران وضعیت ترافیک در جاده چالوس و هراز را هم اکنون سنگین و در دیگر محورهای ارتباطی، عادی و روان اعلام کرد.
سرهنگ عادی عبادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس محدوده های سیاه بیشه و ولی آباد و همچنین مسیر شمال به جنوب این محور حدفاصل ماسال تا میانک و محدوده ولی آباد، ترافیک خودرویی سنگین گزازش شده است.
وی اظهار داشت: ترافیک در هر ۲ مسیر رفت و برگشت جاده هراز در محدوده سه راهی چلاو نیز هم اکنون سنگین است.
وی با بیان اینکه محورهای شمالی هم اکنون فاقد هرگونه مداخلات جوی است، تصریح کرد: تردد خودروها در هر ۲ مسیر رفت و برگشت آزاد راه تهران شمال و جاده فیروزکوه هم اکنون به صورت عادی و روان آن در جریان است.
رییس پلیس راه مازندران از رانندگان وسایل نقلیه خواست علاوه بر مدیریت سفر و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، از سرعت و سبقت غیرمجاز خودداری کنند تا سفری امن و ایمن را برای خود و دیگران رقم بزنند.
سرهنگ عبادی، رعایت نکردن حق تقدم، صحبت کردن با تلفن همراه، سرعت و سبقت غیرمجاز، نبستن کمربند ایمنی و حرکت در شانه خاکی را از جمله تخلفات حادثهساز عنوان کرد و ادامه داد: پلیس به شدت با این گونه تخلفات برخورد میکند و در صورت ثبت تخلف حادثهساز، خودروی راننده متخلف ۷۲ ساعت به توقفگاه منتقل و برای گواهینامه راننده متخلف نیز نمره منفی درج خواهد شد.