صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۹۶۸۹
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
بانک بارکلیز پیش‌بینی خود از قیمت نفت خام برنت در سال جاری را به ۱۰۰ دلار در هر بشکه افزایش داد و خاطرنشان کرد که اگر اختلالات در تنگه هرمز بیش از حد انتظار ادامه یابد، قیمت‌ها می‌توانند بیشتر افزایش یابند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رویترز نوشت: بانک بارکلیز پیش‌بینی خود از قیمت نفت خام برنت در سال جاری را به ۱۰۰ دلار در هر بشکه افزایش داد و خاطرنشان کرد که اگر اختلالات در تنگه هرمز بیش از حد انتظار ادامه یابد، قیمت‌ها می‌توانند بیشتر افزایش یابند.

به گزارش انتخاب، این بانک در یادداشتی اعلام کرد: «هرچه این (اختلالات) بیشتر طول بکشد، شوک قیمتی بزرگتر و شدیدتر خواهد بود.» 

بانک بارکلیز تخمین زده است که بازار در حال حاضر با کسری ۶.۶ میلیون بشکه در روز مواجه است و احتمالاً این کسری بیشتر هم خواهد شد.

بانک بارکلیز اعلام کرد که اگر آشفتگی فعلی تا پایان ماه مه ادامه یابد، قیمت‌های آتی نفت خام برنت برای سال ۲۰۲۶ می‌تواند به ۱۱۰ دلار در هر بشکه برسد.