صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۹۶۹۳
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

برنا: زنگ سپاس معلم که سال‌های گذشته همزمان در مدارس سراسر کشور بصورت حضوری نواخته می‌شد، امسال با توجه به شرایط حاکم بر کشور از طریق مدرسه تلویزیونی ایران توسط علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش نواخته شد.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، با تشریح آخرین وضعیت برگزاری امتحانات دانش‌آموزان گفت: در شرایط فعلی، زمان برگزاری امتحانات نهایی به عادی‌شدن اوضاع کشور وابسته است و این آزمون‌ها با فاصله ۱۵ روز پس از بازگشت شرایط عادی برگزار خواهد شد.

وی افزود: در صورتی که وضعیت تا دهم مردادماه همچنان ادامه داشته باشد، برای دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم آزمون‌های داخلی برگزار می‌شود تا امکان فارغ‌التحصیلی آنها فراهم شود. با این حال، داوطلبان کنکور موظف‌اند در امتحانات نهایی شرکت کنند، چرا که تأثیر این پایه‌ها در کنکور قطعی است.

کاظمی با اشاره به نحوه برگزاری سایر آزمون‌ها توضیح داد: ارزشیابی پایه‌های غیرن‌هایی به استان‌ها و مدارس واگذار شده و معلمان بر اساس محتوای تدریس‌شده، ارزیابی دانش‌آموزان را انجام می‌دهند. همچنین در صورت تداوم شرایط موجود، برگزاری آزمون‌ها به‌صورت مجازی ادامه خواهد داشت.

او تأکید کرد که برگزاری حضوری امتحانات تنها در صورت فراهم بودن شرایط و با دریافت مجوز‌های لازم امکان‌پذیر است و حتی در صورت مهیا شدن شرایط، مدارس آمادگی بازگشت به آموزش حضوری را دارند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت آموزش در کشور گفت: اگرچه آموزش مجازی و مدرسه تلویزیونی جایگزین کامل آموزش حضوری نیست، اما با تلاش معلمان، روند آموزش متوقف نشده است. به گفته او، برای جبران افت احتمالی کیفیت آموزش، مرور دروس در تابستان یا ابتدای سال تحصیلی آینده در دستور کار قرار دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت شرایط فعلی، برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای انجام شده که ضمن حفظ تداوم آموزش، فرصت کافی برای آمادگی دانش‌آموزان نیز فراهم شود.