صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۱۹۷۵۷
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۲۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دنیل دی‌پتریس، محقق موسسه Defense Priorities، در تلگراف نوشت:  ایران با ترکیب فشار نظامی نامتقارن و توانایی ایجاد اختلال در ناوبری در تنگه هرمز، موفق شده است ترامپ را از نظر استراتژیک در تنگنا قرار دهد.
 
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: در حالی که ترامپ به موفقیت محاصره دریایی و نابودی هزاران هدف در داخل ایران می‌بالد، ایران با کاهش ۹۵ درصدی جریان نفت، توانسته است آسیب اقتصادی قابل توجهی به اقتصاد جهانی وارد کند.
 
 دو طرف، درگیر یک جنگ فرسایشی نامتعارف هستند، به طوری که واشنگتن روی خفه کردن اقتصاد ایران حساب می‌کند، در حالی که تهران روی افزایش هزینه‌های سیاسی و اقتصادی این درگیری برای ایالات متحده و متحدانش حساب می‌کند.
 
ترامپ اکنون خود را بین دو انتخاب تلخ می‌بیند: یا بازگشت به راه‌اندازی یک کمپین نظامی گسترده که ترجیح می‌دهد از آن اجتناب کند، یا پذیرش شرایط صلحی که مسئله هسته‌ای را برای مدت نامحدودی به تعویق می‌اندازد.