صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۰۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۰۱ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵
رسانه اقتصادی کوبیسی لتر خبر داد؛
رسانه اقتصادی کوبیسی لتر نوشت: شرکت‌های هواپیمایی جهانی در حال لغو پروازها با سرعتی بی‌سابقه هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رسانه اقتصادی کوبیسی لتر نوشت: شرکت‌های هواپیمایی جهانی در حال لغو پروازها با سرعتی بی‌سابقه هستند.

به گزارش سرویس اقتصادی «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: شرکت‌های هواپیمایی در دو هفته گذشته ۲ میلیون صندلی و ۱۲ هزار پرواز را از برنامه ماه مه خود در سراسر جهان حذف کرده‌اند و مجموع صندلی‌های موجود را به ۱۳۰ میلیون کاهش داده‌اند.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که هزینه سوخت هواپیما از زمان آغاز جنگ ایران دو برابر شده است و شرکت‌ها را مجبور به لغو مسیرهای بی‌سود، تغییر به هواپیماهای کوچک‌تر و افزایش قیمت بلیط کرده است.

ترکیش ایرلاینز و ایر چین بیشترین کاهش صندلی را دارند و به ترتیب حدود ۵۲۰,۰۰۰ و ۴۹۰,۰۰۰ صندلی را حذف کرده‌اند.

لوفت‌هانزا در لغو پروازها پیشتاز است و تنها در ماه مه حدود ۴,۰۰۰ پرواز لغو کرده است؛ این شرکت هواپیمایی ۲۰,۰۰۰ پرواز را بین ماه مه و اکتبر از برنامه خود حذف کرده است.

در همین حال، شرکت‌های هواپیمایی حوزه خلیج [فارس] از جمله امارات، اتحاد و قطر ایرویز، هنوز بسیار کمتر از ظرفیت قبل از درگیری فعالیت می‌کنند، زیرا بسته شدن فرودگاه‌های خلیج [فارس] حدود ۳۳٪ از کل سفرهای اروپا به آسیا را مختل کرده است.

فرودگاه‌های سنگاپور و توکیو از شرکت‌ها خواسته‌اند خدمات اضافی اضافه نکنند تا مصرف سوخت جت محدود شود، و ویتنام سهمیه‌بندی سوخت هواپیما را معرفی کرده است.

شوک جهانی هوانوردی در حال گسترش است.