صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۰۵۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۱ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از افزایش یک ماهه طول ترم دانشجویان رشته‌های پزشکی خبر داد و گفت: امتحانات پایان ترم دانشجویان نیز قطعا به صورت «حضوری» برگزار می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از افزایش یک ماهه طول ترم دانشجویان رشته‌های پزشکی خبر داد و گفت: امتحانات پایان ترم دانشجویان نیز قطعا به صورت «حضوری» برگزار می‌شود.
 
دکتر علیرضا استقامتی، ضمن بیان این مطلب درباره آخرین وضعیت آموزش دانشجویان رشته‌های پزشکی و برنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران تا پایان ترم اظهار کرد: سیاست کلی وزارت بهداشت، دانشگاه و دانشکده این است که کلاس‌های تئوری و نظری دانشجویان به‌صورت مجازی برگزار شود و دانشجویان علوم پایه آموزش‌های خود را از طریق بستر فضای مجازی دریافت می‌کنند.
 
وی افزود: دانشجویانی که در بخش‌های بالینی حضور دارند و از آن‌ها با عنوان «استیجر» یاد می‌شود، از ابتدای اردیبهشت‌ماه در بخش‌ها حضور پیدا کرده‌اند و آموزش‌های بالینی آن‌ها به‌صورت روتین در حال اجراست.
 
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه برگزاری آزمون‌ها گفت: به دلیل اتفاقات دی‌ماه، بسیاری از آزمون‌ها در زمان مقرر برگزار نشد و برخی دانشجویان نیز در امتحانات شرکت نکردند؛ به همین دلیل بخشی از آزمون‌ها به بهمن و اسفندماه منتقل شد که آن‌ها نیز به دلیل شرایط جنگی برگزار نشدند. اکنون یکی از مهم‌ترین چالش‌های ما برگزاری آزمون‌های پایان‌ترم و امتحانات معوق است.
 
استقامتی ادامه داد: در دوران جنگ در مقاطع کارورزی، دستیاری و فوق‌تخصصی مشکلی در برگزاری کلاس ها وجود نداشت و آموزش‌ها برقرار بود، اما در بخش کارآموزی با وقفه مواجه شدیم که از ابتدای اردیبهشت آموزش‌های بالینی آن نیز از سر گرفته شد.
 
وی درباره وضعیت دانشجویانی که موفق به شرکت در آزمون‌ها نشده‌اند، توضیح داد: اگر دانشجویی واقعاً نتواند در آزمون شرکت کند، امکان همکاری و برنامه‌ریزی وجود دارد. ما تلاش می‌کنیم با تعامل و همکاری خود دانشجویان بهترین برنامه را اجرا کنیم، چراکه برگزاری آزمون‌ها در فواصل کوتاه و پشت سر هم برای دانشجویان دشوار است.
 
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره احتمال طولانی شدن ترم تحصیلی نیز گفت: با توجه به آزمون‌های عقب‌افتاده، زمان‌بندی برگزاری امتحانات به چالش تبدیل شده و ممکن است ترم طول ترم دانشجویان با افزایش یک ماهه تا اواخر تیرماه یا حتی مرداد ادامه پیدا کند.
 
استقامتی با تأکید بر حضوری بودن آزمون‌ها در وزارت بهداشت اظهار کرد: در وزارت بهداشت به هیچ عنوان آزمون مجازی مورد قبول نیست و آزمون‌ها به‌صورت حضوری برگزار می‌شود؛ چراکه زیرساخت و سازوکار لازم برای برگزاری دقیق آزمون مجازی وجود ندارد.
 
وی درباره میزان مشارکت دانشجویان در آزمون‌های پایان ترم گذشته گفت: تعداد قابل توجهی از دانشجویان در برخی امتحانات شرکت نکردند؛ به‌گونه‌ای که در بعضی آزمون‌ها از میان ۲۰۰ دانشجو تنها حدود ۱۵ نفر حاضر شدند.