صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۰۸۰۷
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۲۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵
نورالدین الدغیر خبرنگار الجزیره در تهران نوشت: پس از پاسخ ایران به اصلاحیه‌های آمریکایی، به نظر می‌رسد که اگر حسن نیت وجود داشته باشد، نشانه‌هایی از یک توافق در افق در حال ترسیم است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
خبرنگار الجزیره در تهران با بیان اینکه به زودی ممکن است شاهد دیدار ایران-آمریکا باشیم (تنها چند روز دیگر) افزود: نشانه‌هایی از یک توافق در افق در حال ترسیم است.
 
به گزارش «انتخاب»؛ نورالدین الدغیر خبرنگار الجزیره در تهران نوشت: پس از پاسخ ایران به اصلاحیه‌های آمریکایی، به نظر می‌رسد که اگر حسن نیت وجود داشته باشد، نشانه‌هایی از یک توافق در افق در حال ترسیم است.
 
وی افزود: و فراتر از آن، به زودی ممکن است شاهد دیدار ایران-آمریکا باشیم (تنها چند روز دیگر)، البته اگر فضای مثبتی ایجاد شود و درز اخبار تحریک‌آمیز اتفاق نیفتد.