صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۰۱ خرداد ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۲۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۷ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا می گوید که فیلد مارشال منیر به زودی به ایران سفر خواهد کرد و ما در بالاترین سطوح دولت خود با او در ارتباط دائمی هستیم.
 
به گزارش «انتخاب»؛ بخشهایی از مصاحبه او با یک رسانه به شرح زیر است:
 
خبرنگار: امروز با متحدان در مورد بازگرداندن کامل تنگه هرمز به حالت عادی پیشرفتی داشته‌اید؟
 
مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا: نه، این انتظار زیادی است که بخواهیم در همین نشست امروز تنگه را باز کنیم. اما می‌توانم بگویم امیدوارم – و این نکته‌ای بود که مطرح کردم – این است که همه ما دوست داریم با ایران به توافقی برسیم که در آن تنگه باز باشد و ایران از جاه‌طلبی‌های هسته‌ای، به‌ویژه جاه‌طلبی‌های تسلیحات هسته‌ای دست بردارد.
 
این چیزی است که همه به آن امید داریم و روی آن کار خواهیم کرد. در همین لحظه‌ای که با شما صحبت می‌کنم نیز کار روی آن در جریان است.
 
اما باید یک طرح بی هم نیز داشته باشیم. و طرح بی این است: اگر ایران از باز کردن تنگه خودداری کند، چه؟ اگر ایران تصمیم بگیرد «ما تنگه را باز نمی‌کنیم، مالک تنگه هستیم و برای آن عوارض می‌گیریم»، چه؟ در آن نقطه، باید کاری انجام داد. و من معتقدم کشورهایی که امروز اینجا حضور دارند، حتی بیش از ایالات متحده از این موضوع آسیب می‌بینند.
 
طرف گفت‌وگوکننده اصلی در مورد ایران، پاکستان بوده و همچنان نیز هست.
 
فیلد مارشال منیر به زودی به ایران سفر خواهد کرد و ما در بالاترین سطوح دولت خود با او در ارتباط دائمی هستیم.