صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۰۶ خرداد ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۳۲۸۴
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۳ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۵
سهام جهانی پیشرفت کرد و قیمت نفت کاهش یافت، زیرا بازار‌ها به دنبال نشانه‌هایی از تداوم آتش‌بس شکننده بین ایالات متحده و ایران بودند. سهام اروپایی ۰.۳ درصد رشد کرد و به دنبال صعود بازار‌های آسیایی از جمله ثبت رکورد‌های جدید در سهام ژاپن و کره جنوبی، افزایش یافت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
الجزیره نوشت: سهام جهانی پیشرفت کرد و قیمت نفت کاهش یافت، زیرا بازارها به دنبال نشانه‌هایی از تداوم آتش‌بس شکننده بین ایالات متحده و ایران بودند.
 
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: سهام اروپایی ۰.۳ درصد رشد کرد و به دنبال صعود بازارهای آسیایی از جمله ثبت رکوردهای جدید در سهام ژاپن و کره جنوبی، افزایش یافت.
 
در همین حال، نفت خام آمریکا ۲ درصد کاهش یافت و به ۹۲.۰۴ دلار در هر بشکه رسید و برنت ۱.۵ درصد افت کرد و ۹۸.۰۷ دلار در هر بشکه معامله شد؛ این در حالی است که در جلسه قبل به دلیل حملات جدید آمریکا به ایران، قیمت‌ها نزدیک به ۴ درصد جهش کرده بودند.
 
تحلیلگران دویچه بانک نوشتند: «ممکن است [توافق صلح] به آن سرعتی که در آخر هفته امید می‌رفت، نزدیک نباشد. با این حال، به نظر می‌رسد با وجود حملات هدفمند آمریکا، مذاکرات همچنان در مسیر خود پیش می‌رود.»
 
ایران روز سه‌شنبه اعلام کرد حملات آمریکا در نزدیکی تنگه استراتژیک هرمز «نقض آشکار» آتش‌بسی است که نزدیک به هفت هفته برقرار بوده است. آمریکا نیز گفت حملاتش ماهیت «دفاعی» داشته است.