پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اکسیوس به نقل از مقام آمریکایی مدعی شد: دور سوم حمله آمریکا به ایران درحال انجام است.
به گزارش «انتخاب»، در دقایق اولیه بامداد روز چهارشنبه، بیستم خرداد، فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) ادعا کرد: «نیروهای سنتکام، به دستور فرمانده کل قوا، حملات دفاعی خود را علیه ایران از ساعت ۵ بعدازظهر به وقت شرقی امروز، در پاسخ به سرنگونی یک بالگرد ارتش آمریکا از نوع آپاچی در دیروز، آغاز کردند. این عملیات، پاسخی متناسب با اقدام غیرموجه ایران است.»
کمی بعد رسانه های داخلی خبر دادند که حملات آمریکا فروکش کرده اما پس از آن و به دنبال خبر صداوسیما مبنی بر شنیده شدن صدای چند انفجار ساعت ۲:۳۵ در جاسک، یک مقام آمریکایی هم به اکسیوس گفت: دور دوم حملات علیه ایران در حال انجام است.