صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

جمعه - ۲۲ خرداد ۱۴۰۵
کد خبر: ۹۲۵۶۲۵
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۲۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۵
وزارت‌خارجه سوئیس گفت: «این کشور در حالت آماده‌باش کامل است. ما در تماس نزدیک با ایالات متحده و ایران هستیم.» این وزارتخانه توضیح داد که «سوئیس به‌عنوان مکانی برای امضای احتمالی پیشنهاد شده است، در صورتی که طرف‌ها بر سر آن توافق کنند.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
خبرگزاری فرانسه نوشت: سوئیس پیشنهاد میزبانی مراسم امضای احتمالی یک تفاهم‌نامه میان ایالات متحده و ایران را ارائه کرده است.
 
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: وزارت‌خارجه سوئیس گفت: «این کشور در حالت آماده‌باش کامل است. ما در تماس نزدیک با ایالات متحده و ایران هستیم.»
 
همچنین وزارت امور خارجه سوئیس افزود که «به‌عنوان میانجی برای حمایت از تلاش‌ها جهت یک تفاهم‌نامه فعالیت می‌کند؛ تفاهم‌نامه‌ای که هدف آن تقویت آتش‌بس و هموار کردن مسیر کاهش تنش در چارچوب مناقشه میان ایران و ایالات متحده است.»
 
این وزارتخانه توضیح داد که «سوئیس به‌عنوان مکانی برای امضای احتمالی پیشنهاد شده است، در صورتی که طرف‌ها بر سر آن توافق کنند.»